Wednesday, 6 April 2011

Testimoni Bio Ever Nano Cream

Keistimewaan Bio~Ever™


Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif
bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.


Teknologi Liposom Nano
Rumusan aktif Bio~Ever™ dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong)
dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan
dengan tepat ke dalam badan.


KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN...!!!!....



sebelum..(bj merah -sy)


selepas 1 minggu penggunaan....


 (saya bj hitam bsama kwn baik dr tadika lagik..sewaktu majlis pertunangan
salah seorg adik sy)...
yg paling best..make up sy xcair lepas amalkan BIO EVER..
wpun panas...(biasalah rumah felda ..xde air cond..org ramai pula..kipas pun limit) 

apalagi..baju basah lencun dek peluh..tp make up maintain ..
wpun meleleh peluh satu muka...menitik2 peluh macam ambik wuduk....
tp..make up steady je..lagi flawless...

sebelum pakai BIO EVER..make up gerenti cair punye..
wpun pakai KRAYOLAN KE...MAC ker....tp...kini...,....tengoklah...
sy hanya ingin bkongsi dengan kawan2 yg ingin mahu tampil dgn sesuatu kelainan ..

malam tu pula..abg sulung pengkritik hebat kami semua..(kritis utk kebaikan..)..
turut menegur :

"..waaa....cantik muko ko kak....halus kulit ko along tengok..ko pakai aperr....."...

bukan senang nak dpt pujian dr dia....hehehe...n dia tengah korek rahsia..
ape produk yg saya pakai..
sebab dia pun akan belikan untuk bini dia yg memang dah cantik n comel tue....

bile dia bc blog ni..mesti dia senyummm...
HAAA...!!! RAHSIA SUDAH TERBONGKAR...!!!..BIO EVER RUPENYE....


 

BIO EVER juga membantu buat muka kite jd tirus...
terasa perubahan yg sgt ketara di bawah dagu dan pipi...lebih cerah..
smooth dan sape xnak jd wanita / bini yg cun kan...kan..kan????
tipu lahh kalo tak nak..heheh..sy sentiasa berusaha...anda ...????

JGN RISAU....BIO EVER SESUAI 
BG SEMUA PERINGKAT UMUR...

 


 

mempunyai SIJIL HALAL..
 

CRumusan Aktif Bio~Ever™

 Pegaga (Centella Asiatica)
-Kaya dengan vitamin A dan C.
-Menggalakkan penyembuhan luka.
-Merangsang sintesis kolagen.
 
 Wild Yam (Dioscorea Villosa)
-Komponen aktif diosgenin boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron.
-Mengawalatur metabolisme.
-Antioksidan dan meregangkan otot.
 
 Soybean (Glycine Soja)
-Komponen aktif isoflavon boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen.
-Membantu masalah endokrin.
-Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit.

(klik imej utk besarkan)

HARGA :
RM 250.00

(TAHAN HINGGA 4-5 BULAN PENGGUNAAN)


Payment by maybank2u/cimbclicks
 (no akaun akan diberi kepada serious buyer).


SMS/whatapp/viber SEGERA KE :  
fareedah 013 606 9595

Semua order akan di pos Laju.

Cara Pakai :

(klik imej untuk besarkan)















No comments:

Post a Comment